Palvelut

ArkVisio Oy tarjoaa asiakkailleen arkkitehtisuunnittelun lisäksi myös rakennesuunnittelua sekä vastaavan työnjohtajan ja valvojan tehtäviä. Yhteistyökumppanien kautta voimme tarjota yhden luukun periaatteella kaikki rakentamisasiantuntijan palvelut, joita rakentaja rakennushankkeessaan tarvitsee.

Rakennussuunnittelun lisäksi toimistomme erityisosaamisalueena ovat olleet vuodesta 1996 asuntokaupan kuntotarkastukset, kosteustekniset asiantuntijatehtävät ja korjausrakennussuunnittelu. Tuhannet tutkimuskohteet ovat opettaneet meidät tunnistamaan rakennusten riskikohdat ja suunnittelemaan näiden vaurioiden korjaukset.

Arkkitehtuuri

Me ArkVisiossa olemme jo vuodesta 1993 auttaneet asiakkaitamme heidän visioidensa toteuttamisessa, ja yhdessä me teemme jatkossakin unelmistanne totta. Hyvin tehdyllä suunnitelmalla säästetään rakentamisessa rahaa.

Lue lisää

Tutkimus

Asuntokaupan kuntotarkastukset, -arviot ja kosteusvaurioiden tutkiminen ovat olleet ArkVision erityisosaamisalueena jo vuodesta 1996 lähtien. Olitpa aikeissa ostaa, myydä tai korjata - me visiolaiset tutkimme ja varmistamme rakennuksesi kunnon.

Lue lisää

Muut palvelut

Rakentaminen on joukkuepeliä. Arkkitehtien lisäksi ArkVision joukkueessa pelaa rakennesuunnittelijoita, vastaavia työnjohtajia ja rakentamisen asiantuntijoita. ArkVision joukkue on kokonaan sinun käytössäsi, kun tavoitteena on toteuttaa visiosi.

Lue lisää
Takaisin ylös Takaisin ylös