ArkVisio Oy toivottaa kaikille hyvää joulua ja alkavaa vuotta 2020.

joulu 25, 2019 | Ajankohtaista

Me ArkVisiossa olemme yli 25 vuoden ajan toimineet suunnittelun ja rakennustutkimusten parissa. Tutkimuskohteet ovat opettaneet meitä suunnittelemaan terveitä asuntoja, ja asuntokaupan kuntotarkastustemme ansiosta asiakkaamme ovat säästyneet usein turhiltakin ja kalliilta oikeuden- käynneiltä.

Asiakkainamme ovat olleet ammattirakentajat, taloyhtiöt ja yksityiset tahot. Ammattirakentajat ovat tilanneet meiltä suunnitelmia kerros- ja luhtitaloihin, rivi- ja paritaloihin sekä asuntoryhmiin ajatuksella, että hyvin suunniteltu hanke säästää rahaa ja asunnot löytävät ostajansa. Yksityiset kertarakentajat ovat teettäneet meillä suunnitelmia omakotitaloihin, talojensa peruskorjauksiin, laajennuksiin ja mitä monenmoisiin rakennusten ongelmiin. Taloyhtiöille olemme olleet putkisaneerausten arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa sekä tehneet yhtiöille pienempiä korjaussuunnittelua vaativia hankkeita.

Kokemuksemme perusteella uskallamme väittää, että ymmärrämme uudis- ja korjausrakentamista ja haluamme omalta osaltamme jakaa tietomme asiakkaidemme käyttöön ajatuksella: SUUNNITELLAAN HYVIN JA SÄÄSTETÄÄN RAHAA!

ArkVisio on nyt myös Facebookissa.